Tehnologie modernă pentru tratamente sigure și eficiente!


Tratamente cu laser

  • Laser Dentar LiteTouch™ - cea mai nouă generație de echipamente laser dentare LiteTouch™ a revoluționat domeniul cu tratamente care sunt mai rapide, mai eficiente și mai mulțumitoare pentru pacienți, dar și pentru specialiști.
  • Laser diodă Epic X – este singurul laser diodă care are aprobare FDA pentru a susține 3 tipuri de tratamente diferite: chirurgie țesut moale, biostimulare/terapia durerii și albire.
  • K2 Mobile laser diodă 980nm – diodă cu infraroșu și efect bactericid, taie precis și reduce riscurile rănilor accidentale, ajutând la îmbunătățirea intervențiilor chirurgicale, efectuate fără bisturiu sau suturi, cu hemostază directă.

Endodonție microscop

  • VDW Gold Reciproc – endomotor cu apex locator integrat, de înaltă performanță, cu determinare precisă a lungimii și separată a lungimii canalului radicular, cu funcții considerabile de siguranță, pe lângă multe alte caracteristici care îl fac să fie un aparat de top în tratamentul endodontic;
  • VDW Silver Reciproc – endomotor pentru tehnicile de preparare reciproce și clasice, cu unghiuri precise specifice design-ului instrumentului, control cuplu automat Auto-Stop-Reverse în modul rotativ, contraunghi 6:1 și design compact și ergonomic;
  • Elements E-Motion Kavo Kerr – motor endodontic ce oferă eficiență și siguranță maximă în utilizare, dispunând de tehnologie de mișcare TF Adaptive, un algoritm de feedback patentat ce se adaptează automat în funcție de tipul de ac folosit.

Dantură fixă în 24h

Servicii avansate de implantologie imediată, pentru dinți ficși într-o singură zi, astfel încât să nu fie nevoie să mai aștepți foarte mult timp pentru a te bucura de o dantură sănătoasă și un zâmbet sclipitor. Deoarece știm cât de importantă este o dantură sănătoasă, îți punem la dispoziție toate variabilele necesare pentru a te putea bucura, din nou, de mâncarea preferată. Datorită tehnologiei de ultimă generație pentru implantologie și serviciilor de radiologie disponibile, reabilitatea totală a danturii nu a fost nicicând mai rapidă.

Tehnologii CAD/CAM

Termenii CAD/CAM (Computer-aided design și Computer-aided manufacturing) definesc mijloacele prin care are loc realizarea și producerea de lucrări pentru dinți nu doar într-un timp mult mai scurt, ci și cu un nivel de acuratețe mult mai mare. Datorită evoluției tehnologiei, restaurări precum fațetele dentare, punțile, coroanele sunt realizate în mod digital, pentru ca rezultatele să fie mult mai apropiate de cele dorite. Astfel, nu-ți vei redobândi doar zâmbetul pe care ți l-ai dorit întotdeauna, ci și funcționalitatea dinților, pentru a te bucura în continuare de micile plăceri ale vieții.

Arc facial digital

Arcul facial digital presupune înregistratea 3D a poziției anatomice și a mișcării mandibulei în raport cu maxilarul. Astfel, diagnosticarea este una mult mai precisă și, datorită acestui lucru, ajută la corecția ocluzală. Mulțumită arcului facial digital și a tehnologiei aferente, medicul specialist obține amprentarea mușcăturii, a mișcărilor mandibulare și a scanării faciale cu acuratețe de 100%.

Chirurgie ghidată

În ziua de astăzi, rezultatul unui tratament poate fi văzut încă din etapa de planificare, chiar înainte de intervenție. Indiferent de motivul pentru care te prezinți la medicul stomatolog (ortodonție, chirurgie de implant, tratamente cu laser, paradontologie, protetică) simulările de tratament ne permit vizualizarea rezultatelor și planificarea lor în conformitate cu așteptările și dorințele pacientului.

Alege și tu un zâmbet de nota 10!

Îți oferim planul de tratament potrivit.