Cabinet Stomatologic Constanta - Zâmbetul tău e pe mâini bune!

Te așteptăm cu expertiză în implantologie, ortodonție și reabilitări totale pentru un zâmbet de milioane.

Daniela Neagu
Daniela Neagu
29 Noiembrie 2023
Recomand cu încredere! Cei mai buni specialiști!
Gela Mihalca
Gela Mihalca
27 Noiembrie 2023
Profesionalism și dedicare. Vom reveni cu siguranță.
MaRaIli'S Mangalia
MaRaIli'S Mangalia
27 Noiembrie 2023
Recomand cu cea mai mare încredere , o echipă de profesionaliști , un colectiv de excepție !
Reihan Abdulchelam
Reihan Abdulchelam
25 Noiembrie 2023
Am fost profund impresionată de nivelul de profesionalism, grija și confortul pe care l-am simțit pe parcursul vizitelor mele în clinică. Personalul este excepțional de amabil și profesionist, de la receptionere pana la asistente, medici, și nu în ultimul rand d-nul dr. Amer, în mâinile cărora m-am simțit în siguranță. Comunicarea a fost transparentă și eficientă. Mi s-a explicat clar opțiunile de tratament, costurile și pașii ce urma sa-i fac, intr-un mod în care a redus anxietatea mea asociată cu intervenția complicată ce am avut-o. În concluzie, recomand din inima Clinică INFINITY DIGITAL DENT.
Corina Buciumas
Corina Buciumas
24 Noiembrie 2023
Am ajuns la dr. Hijazi disperata ca îmi voi pierde dinții incisivi, dar după doua operații complicate, medicul mi a salvat dinții, lucru pentru care îl recomand din toată inima tuturor, dar mai ales celor care nu au practic soluții uneori. Specializat pe implanturi, dr. Hijazi Amer poate face minuni! Mulțumesc enorm echipei întregi, niște profesioniști toți!
Andreea Ciobanu
Andreea Ciobanu
23 Noiembrie 2023
O echipă profesionistă 100%
Barîș Amet
Barîș Amet
13 Noiembrie 2023
O echipă de profesioniști in adevăratul sens al cuvântului! Servicii de calitate, personal foarte drăguț și competent! Recomand cu încredere !
Mihaela Hangan
Mihaela Hangan
13 Noiembrie 2023
Recomand! O echipa profi, revin mereu cu drag!

Despre Infinity Digital Dent

Infinity Digital Dent este o clinică unde pasiunea pentru excelență în stomatologie se întâlnește cu o echipă multidisciplinară de medici experimentați. Folosim tehnologie avansată pentru a perfecționa fiecare aspect al îngrijirii dentare, punând mereu pe primul plan binele pacientului.

Oferim acces la soluții stomatologice digitale de ultimă oră, care combină precizia tehnologică cu o atenție deosebită la nevoile individuale ale fiecărui pacient. Noi credem că fiecare pacient merită un plan de tratament personalizat, adaptat nu doar la condițiile sale medicale, dar și la așteptările și confortul său personal.

Fiecare detaliu al clinicii noastre este gândit pentru a asigura că pacienții experimentează nu doar tratamente dentare de top, ci și o atmosferă plăcută. De la primirea călduroasă în recepție până la consulturile detaliate și tratamentele realizate cu meticulozitate, totul este conceput pentru a face fiecare vizită la Infinity Digital Dent memorabilă.

5 caracteristici unice ale Clinicii Infinity Digital Dent din Constanța

Tehnologie de vârf

Implementăm cele mai recente inovații în tehnologia dentară, de la imagistica 3D la imprimantele digitale pentru coroane și punți dentare. Această adopție a tehnologiei avansate ne permite să oferim tratamente mai precise, rapide și confortabile, minimizând timpul petrecut în scaunul dentistului și maximizând eficiența.

Încredere și Respect

Construim relații bazate pe încredere și respect reciproc. Pacienții noștri sunt întâmpinați într-un mediu cald și prietenos, unde siguranța și confortul lor sunt prioritare. Această abordare promovează o atmosferă de încredere, esențială pentru o experiență dentară pozitivă.

Tratamente Personalizate

Fiecare pacient este tratat ca un individ unic, cu planuri de tratament create special pentru nevoile și așteptările sale. Ascultăm cu atenție dorințele și preocupările fiecărui pacient pentru a asigura că rezultatele finale nu doar că îndeplinesc, dar chiar depășesc așteptările.

Comunicare Deschisă

Menținem linii de comunicare deschise cu pacienții noștri, oferindu-le toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate. Fiecare etapă a tratamentului este explicată în detaliu, asigurând transparență totală și eliminând orice incertitudine sau anxietate.

Transformarea Percepției despre Vizitele la Dentist

Ne străduim să transformăm percepția pacienților despre vizitele la dentist. Nu doar că tratăm afecțiuni, dar îmbunătățim și calitatea vieții pacienților, făcând fiecare vizită cât mai plăcută și lipsită de stres. Acest lucru schimbă modul în care pacienții noștri privesc îngrijirea dentară, de la o necesitate la o parte integrantă a unui stil de viață sănătos.

Ai Dinți lipsă? Iată de ce să alegi Infinity Digital Dent

Cabinet Stomatologic Constanta: Soluții eficiente de implant dentar și reabilitări orale complete

Medici specializați în implantologie la Loma Linda University, SUA

Intervenții minim invazive 

Transparență în costuri. Plan de tratament personalizat

Medici cu un Nivel Ridicat de Experiență

La Infinity Digital Dent, suntem mândri de echipa noastră de medici dentiști, fiecare cu o vastă experiență și specializare în diferite domenii ale stomatologiei.

Această diversitate în competențe ne permite să acoperim un spectru larg de tratamente dentare, de la ortodonție și endodonție, până la implantologie și estetică dentară.

Profesionalismul și dedicarea cu care fiecare medic își abordează pacienții asigură realizarea tratamentelor cu o precizie remarcabilă și o atenție meticuloasă la detalii.

Membrii echipei noastre sunt dedicați perfecționării continue a abilităților lor. Ei participă regulat la conferințe internaționale și cursuri de specializare, aducând în clinică cele mai recente descoperiri și tehnici din stomatologie. Acest angajament față de educație continuă nu numai că îi menține informați despre ultimele tendințe și tehnologii, dar asigură și că pacienții beneficiază de cele mai avansate opțiuni de tratament disponibile.

Această combinație de experiență vastă, specializare diversificată și angajament neclintit față de educație continuă poziționează clinica noastră în fruntea inovației în stomatologie.

Astfel, fiecare pacient care ne trece pragul poate fi sigur că va primi cele mai bune îngrijiri posibile, adaptate nevoilor sale specifice, într-un mediu care valorizează excelența și calitatea tratamentelor dentare.


experienta in implantologie

Stomatologie Digitală la Infinity Digital Dent

La Infinity Digital Dent, aducem stomatologia în era digitală, folosind unele dintre cele mai avansate tehnologii și echipamente disponibile în industrie. Aceasta nu doar că ne permite să oferim tratamente extrem de precise, dar și să anticipăm rezultatele cu o acuratețe impresionantă. 

Unul dintre pilonii principali ai abordării noastre este utilizarea scanărilor 3D, care ne permit să obținem imagini detaliate ale structurii orale a pacientului într-un mod non-invaziv. Aceste scanări sunt esențiale pentru planificarea precisă a tratamentelor complexe, cum ar fi implanturile dentare, și pentru ajustarea protezelor cu o potrivire perfectă.

De asemenea, tehnologia de imprimare digitală ne permite să fabricăm proteze, coroane și punți dentare direct în clinica noastră, reducând semnificativ timpul necesar pentru realizarea și adaptarea acestora.

Dr. Amer Hijazi - Medicul care te va ajuta să definești zâmbetul ideal

Membru și absolvent GLOBAL INSTITUTE FOR DENTAL EDUCATION (USA, Los Angeles), dr. Amer Hijazi te va ajuta să obții rezultatele dorite.

Dr. Amer Hijazi a obținut certificări pentru unele dintre cele mai avansate tratamente și tehnici stomatologice internaționale ale momentului și este unul dintre medicii implantologi cei mai pregătiți din punct de vedere profesional. Mai mult, îți garantăm că vei lăsa în urmă frica de dentist.

ne mândrim cu feedback pozitiv!

Ce spun pacienții despre noi

"Recomand cu căldură mâinile dibace ale d-lui dr AMER HIJAZI și stăruința de a oferi oamenilor încredere ca pot avea cel mai frumos zâmbet Tot personalul este grozav. Serviciu uimitor!"

Florentina L.

"Teama de stomatolog combatuta 100%!!! Tehnici moderne utilizate de un adevarat profesionist! Mulțumesc domnului doctor și întregii echipe!"

Alina T.

"Pentru mine a fost superlativul absolut din toate punctele de vedere. Am făcut o intervenție chirugicală foarte delicată. Nu am cuvinte sa descriu profesionalismul și disponibilitatea întregului personal."

Adriana L.

Alege și tu un zâmbet de nota 10!

Îți oferim planul de tratament potrivit.

Suntem aici să te ajutăm

Adresă:

Bulevardul Mamaia 21, Constanța

Email:

office@infinitydental.ro

Telefon:

0726 26 26 24