Clinica în care stomatologia întâlnește competența și integritatea


amer-hijazi

Dr. Amer Hijazi

  • Medic fondator Infinity Digital Dent
  • Ortodonție și Implantologie avansată 
  • Competență în Implantologie

Devotamentul, disciplina, seriozitatea și pasiunea sunt atuurile domnului dr. Amer Hijazi, pasionat de ortodonție și implantologie, activitatea lui include și celelalte discipline ale medicinei dentare. Cazurile grave, care implică adiții de os, adiții gingivale, reabilitările orale complexe și complete, terapia și chirurgia asistată laser, estetica de înalt nivel, toate reprezintă provocări în practica zilnic. Provocări cu care, de altfel, dr. Amer Hijazi s-a întâlnit și cărora le-a făcut față cu profesionalism, fundamentându-și nu doar aptitudinile de profesionist, ci optimizând și diferitele metode de abordare a afecțiunilor pe care le-a întâlnit.

Cu peste 20 de ani de activitate clinică, abordări interdisciplinare, cursuri în Statele Unite, un master internațional de Implantologie Orală la Institutul Stomatologic din Toscana și Universitatea Camillus din Roma, domnul dr. Amer Hijazi a participat la numeroase alte cursuri de specializare și a obținut certificări pentru unele dintre cele mai avansate tratamente și tehnici stomatologice mondiale ale momentului. Iar la clinica noastră nu doar că vei toate aceste tehnici și metode, dar vei găsi și un mediu primitor în care te vei simți pe mâinile celor mai buni și de seamă specialiști.


În ziua de astăzi, foarte multe persoane se confruntă cu probleme de ordin dentar, iar foarte multe dintre ele ar fi putut fi prevenite printr-o simplă consultație la medicul stomatolog. Din nefericire, problemele dentare pot evolua în direcții extrem de neplăcute, putând duce chiar și la pierderea integrală a dinților. O simplă consultație la medicul stomatolog, urmată de instaurarea unui plan de tratament specific, te poate ajuta să eviți astfel de situații neplăcute. Iar clinica noastră îți pune la dispoziție toate tipurile de tratament de care ai nevoie.


Nu doar că ne propunem să avem grijă de fiecare pacient în parte, tratându-l ca o individualitate biologică distinctă, ci ne propunem și să comunicăm cu aceștia, să-i cunoaștem, pentru a stabili, împreună, cel mai potrivit plan de tratament, raportându-ne la diferitele nevoi și chiar obiecții pe care le are. 

Prin comunicare, credem că putem ajunge, întotdeauna, la cele mai bune modalități de abordare ale unei probleme și, de ce nu, chiar afecțiuni de ordin dentar. Vrem să depășim bariera medic-pacient și să ajungem chiar la o prietenie de lungă durată.


Oferind servicii profesionale din foarte multe ramuri ale medicinei dentare, dispunând de aparatură și tehnologie de ultimă generație, clinica noastră își dorește să ofere persoanelor toate opțiunile de care au nevoie pentru a-și redobândi calitatea vieții. Știm cât de mult contează sănătatea orală, integritatea dentară și estetica zâmbetului. Astfel, indiferent de problema cu care te confrunți, la noi îi vei găsi rezolvarea, iar aceasta va veni într-o formă total neașteptată: lipsită de dureri, extrem de rapidă și de lungă durată.


Fiecare dintre noi poartă un potențial imens, iar dr. Amer Hijazi și l-a găsit în domeniul medicinii dentare. Nu doar cei peste douăzeci de ani de practică îl recomandă, nenumăratele cursuri și specializări urmate în țară și în diferite state europene, ci și faptul că este un om ascultător, sincer, devotat și pasionat de ceea ce face. Iar când în munca pe care o faci există pasiune, atunci rezultatele acesteia sunt excepționale, iar satisfacțiile sunt bidirecționale: atât din partea medicului, cât și din partea pacientului. Altfel, spus, exact așa cum trebuie să fie!


Te așteptăm la noi!

Alege și tu un zâmbet de nota 10!

Îți oferim planul de tratament potrivit.